sábado, 26 de enero de 2008

MOCION VTV

El 19 de desembre del 2007, el BOE ha publicat una llei aprovada per unanimitat de tots els partits polítics al Congrés de Diputats, la Llei de Mesures d’Impuls de la Societat de la Informació.

Davant de la implantació de la TDT, aquesta llei demana que, en el nostre cas, la Generalitat garanteixi la continuïtat de les televisions locals de proximitat, sense ànim de lucre i històriques. Aquest és el cas de VILASSAR-TELEVISIÓ que aquest any compleix 25 anys de servei per al nostre poble.

Per fi sortim del túnel de l’al·legalitat. S’ha reconegut el nostre paper de servei a la societat. Amb els suports necessaris podem millorar les nostres emissions sense interferències, amb més qualitat.
Ara toca que tots els partits polítics del nostre consistori formulin la seva voluntat de suport actiu per garantir la continuïtat de VILASSAR-TELEVISIÓ i busquin una fórmula legal (en forma de Fundació o de Conveni) per tal de conciliar una iniciativa privada i l’Ajuntament.

Ara toca que les entitats socials, culturals i esportives també manifestin la mateixa voluntat.

Si durant 25 anys VILASSAR-TELEVISIÓ ha acompanyat totes les entitats i tots els partits polítics en les seves activitats, ARA TOCA decidir si volem tenir una televisió local per a Vilassar de Mar.


Carta per a la seva publicació en el proper butlletí municipal com bustia o cartes al director.

José Vargas Fernández

19 enero 2008

No hay comentarios: